ikon-klient
Klientët

Disa prej kompanive të njohura me të cilët kemi punuar janë…

product
Produktet

Eskavatori ofron disa produkte…

png
Shërbimet e infrastrukturës

Plan in the process of establishing the policies …

Ne Ofrojmë Këto Lloje Te Shërbimeve Në Konstruksion

list-image

Prodhim Asfalti

list-image

Prodhim I Fraksioneve Te Gurëve

list-image

Konstruksion I Rrugëve

list-image

Rekonstruksion I Rrugëve Dhe Urave

list-image

Mirmbajtje Dhe Sinjalizim Të Rrugëve

1224

Punët e Përfunduara

200

Anëtarët e Ekipit

27

Vite përvojë

1475

Konsumatorët e kënaqur

iso iso_

Projektet tona

Ne Bëjmë Gjënë e Duhur Në Kohën e Duhur.

PARIMI I JONË

Ne Kujdesemi Për Mendimin Tuaj